Информатор

Информатор

Благодарност до Outboard Support Hub за донацијата

За време на новогодишните празници, компанијата Outboard Support Hub донира два асистивни уреди – едноставни комуникатори, за потребите на Центарот за асистивна технологија. Овој едноставен

More »
Uncategorized

Поддршка од Детската фондација Песталоци

Со голема радост ja споделуваме веста дека на почетокот од оваа година, нашата организација доби финансиска поддршка од Детската фондацијата Песталоци, меѓународна организација за благосостојба

More »