ОГЛАСИ

Повик за грант за креирање образовни апликации или наставно-дидактички ресурси за поддршка на инклузивното образование

Здружението за асистивна технологија „Отворете ги прозорците“ во рамки на проектот „Инклузија на децата со

Прочитајте повеќе

(продолжен рок за аплицирање) – Здружението за асистивна технологија Отворете ги прозорците – Скопје oбјавува оглас за вработување на: Раководител/ка на проект

Контекст и општ описЗдружението за асистивна технологија Отворете ги прозорците, од 2020 година гоимплементира проектот

Прочитајте повеќе