Поддршка на дневни ценри

Во текот на месец февруари, тимот на Отворете ги прозорците, започна со обуки за три

Информатор

Поставена кутија за донации во супермаркет Viva Fresh Store

Во февруари, беше поставена кутија за донации во супермаркет Viva Fresh Store во населба Топанско

Информатор

Посета од ученици во соработка со ПУ „Златан Сремац„

На почетокот на февруари, нашиот центар за асистивна технологија беше домакин на тричасовна посета од

Информатор

Благодарност до Outboard Support Hub за донацијата

За време на новогодишните празници, компанијата Outboard Support Hub донира два асистивни уреди – едноставни

Информатор

Запознајте ги новите луѓе во „Отворете ги прозорците„

Среќни сме што расте нашиот стручен и административен тим, а со тоа расте и поддршката

Информатор

Поддршка од Детската фондација Песталоци

Со голема радост ja споделуваме веста дека на почетокот од оваа година, нашата организација доби

Uncategorized Информатор

Поддршка на дневни ценри

Во текот на месец февруари, тимот на Отворете ги прозорците, започна со обуки за три

Информатор

Поставена кутија за донации во супермаркет Viva Fresh Store

Во февруари, беше поставена кутија за донации во супермаркет Viva Fresh Store во населба Топанско

Информатор

Посета од ученици во соработка со ПУ „Златан Сремац„

На почетокот на февруари, нашиот центар за асистивна технологија беше домакин на тричасовна посета од

Информатор

Благодарност до Outboard Support Hub за донацијата

За време на новогодишните празници, компанијата Outboard Support Hub донира два асистивни уреди – едноставни

Информатор

Запознајте ги новите луѓе во „Отворете ги прозорците„

Среќни сме што расте нашиот стручен и административен тим, а со тоа расте и поддршката

Информатор

Поддршка од Детската фондација Песталоци

Со голема радост ja споделуваме веста дека на почетокот од оваа година, нашата организација доби

Uncategorized Информатор
PRIMER TEKST KOJ TREBA DA SE PROMENI

Интересен наслов

УСПЕШНИ ПРИКАЗНИ

Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque euvestibulum sed risus ultricies.

"Vestibulum morbi blandit cursus risus at ultrices. Tristique sollicitudin nibh sit amet! Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque sed risus ultricies!"
Jon Bakken
Journalist
"Vestibulum morbi blandit cursus risus at ultrices. Tristique sollicitudin nibh sit amet! Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque sed risus ultricies!"
Andrea Velle
Customer
"Vestibulum morbi blandit cursus risus at ultrices. Tristique sollicitudin nibh sit amet! Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque sed risus ultricies!"
Elle Aasen
Journalist
"Vestibulum morbi blandit cursus risus at ultrices. Tristique sollicitudin nibh sit amet! Siverra lectus mauris ultrices eros in. Eget egestas purus viverra accumsan in nisl nulla nisi scelerisque sed risus ultricies!"
Isa Holmgren
Customer
Scroll Up