Informator

Informator

Trajnim dy-ditor për teknologjinë asistive

Ekipi i “Hapni dritaret” vizitoi shkollën fillore “Kole Kaninski” dhe shkollën fillore “Elpida Karamandi” në Manastir, dhe mbajti një trajnim dy-ditor mbi teknologjinë ndihmëse në

More »