VIDEO

10 vjet në 3 minuta dhe 38 sekonda

Прилог за Центарот за асистивна технологија во утринската емисија „Почнува ден” на Алфа телевизија што се емитуваше на 07. 10.2013.

Tutorial për përdorim të pajisjeve për kontroll të treguesit

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to m

Tutorial për përshtatje të qasjes në kompjuter

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to m

Tutorial për përdorim të tastaturës

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to m

Scroll Up