Поддршка од Детската фондација Песталоци

Со голема радост ja споделуваме веста дека на почетокот од оваа година, нашата организација доби финансиска поддршка од Детската фондацијата Песталоци, меѓународна организација за благосостојба на децата која работи за поддршка на децата и младите уште од 1946 година. Нивната поддршка на нашата мисија е многу значајна за нас, и наша должност е да се …

Поддршка од Детската фондација Песталоци Read More »