Постови – вести

Постови - вести

Бидете кум на нашето здружение: ТАВ Македонија ДООЕЛ поддржувач на работата на „Отворете ги прозорците“

Корисниците со попреченост кои го посетуваат Центарот за асистивна технологија во рамки на здружението за асистивна технологија „Отворете ги прозорците“ добиваат услуги односно едукативни часови

More »