Едакви услови за учење во соработка со Конект

Придружи се во нашата донаторска акција, и Вашата хуманитарност ќе стане решение за проблемот на некое семејство! За да остварите донација кликнете на линкот во продолжение http://konekt.org.mk/filantropija/otvorete-gi-prozorcite/