ВИДЕА

Центарот за асистивна технологија на Алфа ТВ

Прилог за Центарот за асистивна технологија во утринската емисија „Почнува ден” на Алфа телевизија што се емитуваше на 07. 10.2013.

10 години во 3 минути и 38 секунди

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to m

Инклузивно образование преку асистивна технологија

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to m

Scroll Up