Languages

насловна на лесночитливата брошура
На 23 ноември во Хотел „Порта“, Отворете ги прозорците ќе оджи две средби со претставници на политички партии, кои ќе учествуваат на предвремените...
учесници на обуката
Од 1 до 8 јули, во хотел Холидеј ин Отворете ги прозорците одржа осум обуки за меки вештини за стотина млади трагачи по вработување.
Денес, Отворете ги прозорците во партнерство со Конект, одржа настан беше на кој беше најавен повикот за учество на 120 лица со попреченост на неколку обуки кои ќе им овозможат поголема конкурентност при вработување.
презентација пред студентите
Во март, триесетина студенти од студиите по логопдија, при Медицинскиот факултет во Скопје го посетија Центарот за асистивна технологија. Дефектолозите од Центарот, пред студентите одржаа предавање за асистивната технологија, а...
говорниците на настанот
На 16 март, во хотел „Порта“, Отворете ги прозорците одржа конференција на тема ИКТ и вработување: потреба и можности. Конференцијата имаше цел да ја подигне свеста за потребата и можните придобивки од користењето на информациско...
групна работа на учениците
На 14 март, Отворете ги прозорците во соработка со Дирекцијата за заштита на личните податоци, одржа инклузивна работилница на тема: Безбедност на интернет.
лого на кампањата
Отворете ги прозорците, ги повикува граѓаните на цела Македонија да се вклучат во европската кампања: Недела на дигитално вклучување (Get online Week) што ќе се одвива од 14-20 март. Идејата е да се поттикнат што поголем број...

Pages

Smiley face