Languages

слика од видеото
За да го прослави јубилејот, Отворете ги прозорците објави видео за историјата на здружението. Низ слики, снимки и графички анимации во 3 минути и 38...
наставници како дискутираат
Од 10 до 13 ноември, Отворете ги прозорците беше домаќин на наставници, педагози и психолози од шест училишта од Нови Сад, Србија, на студиска посета...
корисник на адаптиран работен простор
Отворете ги прозорците започнува иницијатива за вклучување на лицата со попреченост на отворениот пазар на трудот.
презентација во Центарот Порака во Неготино
Тимот на Отворете ги прозорците донираше асистивни уреди и софтвер во Центарот за помош на лица со ментален хендикеп Порака од Неготино. На 10 јули, тимот го посети центарот и одржа работилница за употребата на аситивните уреди...
учесниците на обуката
Во јули, во хотел „Милениум“ во Охрид, Отворете ги прозорците одржа обука за стратешко користење на информациите од спроведените истражувања во рамки на проектот „Слушнете го нашиот глас“.
Говорниците на настанот. The key note speakers at the event.
Во четвртокот на 28 мај, Проектот на УСАИД за е-пристапно образование, имплементиран од здружението „Отворете ги прозорците“ одржа завршен настан на кој ги одбележа постигнувањета од петгодишната работа во насока на подобрување...
доделување награди
„Отворете ги прозорците“ во четвртокот одржа свечена церемонија за доделување на наградите од конкурсот за ученици и наставници, организиран во рамки на Проектот на УСАИД за е-пристапно образование. Беа доделени награди во три...

Pages

Smiley face