Languages

Говорниците на настанот. The key note speakers at the event.
01/06/2015

Во четвртокот на 28 мај, Проектот на УСАИД за е-пристапно образование, имплементиран од здружението „Отворете ги прозорците“ одржа завршен настан на...

доделување награди
04/05/2015
„Отворете ги прозорците“ во четвртокот одржа свечена церемонија за доделување на наградите од конкурсот за ученици и наставници,...
компјутерски цртеж на ученик
24/04/2015
Отворениот конкурс за ученици и наставници ќе заврши на 26 април, во недела. Учесниците се натпреваруват во три категории:...
компјутерски цртеж на ученик
30/03/2015
Здружението „Отворете ги прозорците“ во рамките на Проектот на УСАИД за е-пристапно образование објавуваа два конкурси: конкурс за ученици и конкурс...
Илина ја пополнува анкетата
23/03/2015
Здружението „Отворете ги прозорците“ и во 2015 година е национален координатор на кампањата Get Online Week која ќе се спроведува во 24 европски...
Говорниците на настанот. The key note speakers at the event.
13/02/2015
Денес, во Холидеј ин, Отворете ги прозорците во партнерство со УСАИД, одржа настан за промоција на е-пристапното образование во Македонија.